Nieuws HomearrowNieuwsarrowVacatures Operator

Vacatures Operator

Specialists in processing food powders
Vacatures Operator

Vacatures Operator

Gezocht: Operators voor de afdeling DBL en grootverpakking. 

IDH is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in Heino. Het is gespecialiseerd in het verwerken van melkpoeders op geavanceerde menglijnen, en het verpakken van baby- en kindervoedingen in blik en sachet.

Op onze afdelingen DBL en grootverpakking zijn we opzoek naar enthousiaste Operators die van aanpakken houden en samen met een klein team van 2 à 3 mensen zorgen voor efficiënte productie en een werkwijze volgens de opgegeven procedures. Omdat IDH producten maakt voor verwerking in de voedingsmiddelenindustrie en kindervoedingen voor kleine consumenten is dit een verantwoordelijke taak.

De grootverpakking en DBL zijn de 2 afdelingen waar de grondstoffen worden gemengd. Dit is een grotendeels geautomatiseerd proces.

Lijkt het je wat om te werken met een klein team van enthousiaste mensen en te werken in 2 a 3 ploegen, reageer dan per mail of brief naar mevr J. Geerligs, Zwolseweg 33, 8141 EB Heino. Mail: [email protected]

07/09/2017
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer