History HomearrowContactarrowContactgegevens

Contactgegevens

Specialists in processing food powders
Contact

Heeft u een vraag of zou u graag meer willen weten over ons bedrijf?
Neem dan contact met ons op.
Naam* E-mail* Uw vraag/opmerking*


Industriële Diensten Heino BV

Bezoekadres
Zwolseweg 33
8141 EB  Heino
Postbus 40
8140 AA  Heino

Expeditie IDH
De Weerd 14
8141 BT  Heino

Tel: +31 572 - 391 542
Fax: +31 572 - 398 978


Route

Vanuit richting Zwolle:
Neem op de A28 afrit 20 - Zwolle Noord en ga richting Heino/Almelo (N35). Na ca. 12 km gaat u rechtsaf richting Heino. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en na ca. 200 m ziet u ons bedrijf aan uw rechterhand.

Vanuit richting Raalte:
Neem de N35 richting Heino/Zwolle. Ga links bij de 2e afslag Heino (Heino Noord), Bij de rotonde gaat u rechtdoor en na ca. 200 m ziet u ons bedrijf aan uw rechterhand.

Expeditie:
Komt u bij ons laden of lossen, dan gaat u bij de rotonde rechtsaf i.p.v. rechtdoor. Dan de 1e links en direct weer de 1e links (De Weerd 14).

Navigeer naar IDH-Heino
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer