Nieuws HomearrowNieuws

Nieuws

Specialists in processing food powders
Handelsmissie Indonesie Triscom Holland – IDH Deel 3

Handelsmissie Indonesie Triscom Holland – IDH Deel 3

Handelsmissie Indonesie Triscom Holland – IDH Deel 3

Donderdag 12 Maart 2020

Bezoek Supermarkt Lion Superindo

Op de laatste dag van de handelsmissie aan Indonesie brachten we een bezoek aan de supermarkt Lion Superindo, in Jakarta.

Het regende stevig, maar de Lion Superindo mensen stonden klaar met paraplu’s om iedereen droog binnen te brengen.

Welkom van een aantal medewerksters van Lion Superindo.

Binnen wachtte ons een hartelijke ontvangst met koffie, thee en bloemen.

Hierna was er een prachtig optreden van 2 danseressen met traditionele dans.

In de presentaties werd verteld over de werkwijze van de Lion Superindo. Welke producten verkopen ze, hoe maken ze reclame, hoe gaan ze met hun personeel om etc.

Na de presentatie werd er een rondgang door de winkel gemaakt. 

07/04/2020 Lees verder Lees verder
Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 2

Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 2

Woensdag 11 Maart 2020

Bezoek aan KUD Cipanas Cooperative en bezoek aan boerderij van een van de leden van KUD Cipanas Cooperative

Op woensdag 11 maart bezocht de Agri en Food delegatie van de Handelsmissie Indonesïe de KUD Cipanas Cooperatie in Cipanas. De delegatie werd ontvangen met een heerlijke lunch en een presentatie. In de presentatie werd een overzicht gegeven van het aantal leden, aantal koeien en hoeveelheid melk. We keken rond in de fabriek en zagen de melkwagens van het bedrijf. De meeste melk wordt verwerkt tot yoghurtdrankjes. De rest gaat naar de grotere fabrieken van bv Friese Flag.

De verpakkingsmachine van de flesjes yoghurtdrank.

De tankwagens.

In de middag bezocht de delegatie een boerderij van een van de leden van de cooperatie. De gemiddelde boer heeft 6 koeien. Deze boer had 10 koeien.

30/03/2020 Lees verder Lees verder
Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 1

Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 1

Dinsdag 10 maart 2020

Nederlandse Handelsreceptie en buffet met koning Willem Alexander en koningin Maxima

Op dinsdag 10 maart was er in Jakarta, ter gelegenheid van het staatsbezoek van koning Willem Alexander en Koningin Maxima een handelsreceptie & buffet. Voorafgaand hieraan was de officiële groepsfoto van de handelsmissieleden met de koning en koningin.

Na het fotomoment sprak de koning met een aantal leden in de zaal.

Hierna begaven de koning en koningin zich, samen met een Nederlandse en Indonesische minister, naar het podium voor een aantal officiële ondertekeningen van handelscontracten tussen Nederlandse en Indonesische bedrijven.

Koning Willem Alexander gaf hierna een toespraak waarin hij het belang van samenwerking tussen Nederland en Indonesie benadrukte.

Hierna werden in de zaal vragen gesteld aan verschillende bedrijven door VNO voorzitter Hans de Boer. Ook Triscom Holland-IDH kreeg vragen over de reden van deelname aan deze missie.

24/03/2020 Lees verder Lees verder
Staatsbezoek & handels- missie met koningspaar naar Indonesië.

Staatsbezoek & handels- missie met koningspaar naar Indonesië.

Triscom Holland/IDH gaat van 8 tot 13 maart op handelsmissie naar Indonesië. Deze handelsmissie loopt deels parallel aan het staatsbezoek van koning Willem Alexander en koningin Máxima. De missie is in aanwezigheid van Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, en Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport. Ook het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit sluit aan. Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, is de zakelijk missieleider.

Op dinsdagavond 10 maart ontmoeten Willem-Alexander en Máxima in de avond deelnemers van de economische missie. Het koningspaar is bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen verschillende Indonesische en Nederlandse bedrijven.

Indonesië is een land in snelle ontwikkeling met 250 miljoen inwoners. Voor Triscom Holland/IDH is het een uitgelezen mogelijkheid om samen met ons staatshoofd en verschillende ministers dit land te bezoeken en de mogelijkheden te verkennen voor de Triscom Holland/IDH producten.

17/02/2020 Lees verder Lees verder
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer