Nieuws HomearrowNieuws

Nieuws

Specialists in processing food powders
Vacatures

Vacatures

27/11/2022 Lees verder Lees verder
IDH op Fi in parijs

IDH op Fi in parijs

Van 6 tot en met 8 december staat IDH op de Fi in Parijs.

Je kunt ons vinden in de Expo Food Tec afdeling.

Het nummer van de stand is 4.G121.

We vertellen je graag over de mogelijkheden van ons bedrijf IDH.

Kom langs.

02/11/2022 Lees verder Lees verder
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, IDH investeert in zonnepanelen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, IDH investeert in zonnepanelen.

De daken van IDH zijn voorzien van zonnepanelen.

IDH is zich bewust van de noodzaak om na te denken over de manier waarop we omgaan met energie. Een van de vragen is hoe we de energiebehoefte van IDH invullen. Gaan we door op de traditionele weg van levering van gas en stroom of gaan we op zoek naar nieuwe wegen? IDH investeert in zonnepanelen om op een duurzame manier stroom te genereren voor ons bedrijf. Onze energiebron, de zon, is duurzaam en onuitputtelijk. Een energiebron die geen CO2 uitstoot kent tijdens het opwekken. We willen op deze manier bijdragen aan een goede groene toekomst van IDH. Op 24 mei 2022 zijn de zonnepanelen op het dak in gebruik genomen.

25/05/2022 Lees verder Lees verder
Interview met Eva de Koning in VNFKD

Interview met Eva de Koning in VNFKD

Eva de Koning heeft een interview gegeven aan het VNFKD (Vereniging van Nederlandse Fabrikanten van Kinder- en Dieetvoedingsmiddelen). Ze is werkzaam bij IDH en heeft een achtergrond als apotheker. Ze is verantwoordelijk voor de kwaliteit en de R&D binnen IDH en zit in de directie van het familiebedrijf.

Lees hier het hele interview: https://www.vnfkd.nl/nieuws/interview-eva-de-konin...

25/01/2022 Lees verder Lees verder
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer