Nieuws HomearrowNieuws

Nieuws

Specialists in processing food powders
Vacatures Operator

Vacatures Operator

Gezocht: Operators voor de afdeling DBL en grootverpakking. 

IDH is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in Heino. Het is gespecialiseerd in het verwerken van melkpoeders op geavanceerde menglijnen, en het verpakken van baby- en kindervoedingen in blik en sachet.

Op onze afdelingen DBL en grootverpakking zijn we opzoek naar enthousiaste Operators die van aanpakken houden en samen met een klein team van 2 à 3 mensen zorgen voor efficiënte productie en een werkwijze volgens de opgegeven procedures. Omdat IDH producten maakt voor verwerking in de voedingsmiddelenindustrie en kindervoedingen voor kleine consumenten is dit een verantwoordelijke taak.

De grootverpakking en DBL zijn de 2 afdelingen waar de grondstoffen worden gemengd. Dit is een grotendeels geautomatiseerd proces.

Lijkt het je wat om te werken met een klein team van enthousiaste mensen en te werken in 2 a 3 ploegen, reageer dan per mail of brief naar mevr J. Geerligs, Zwolseweg 33, 8141 EB Heino. Mail: [email protected]

07/09/2017 Lees verder Lees verder
Pompdagen deelname IDH 2017

Pompdagen deelname IDH 2017

Afgelopen week hebben we voor het eerst IDH gepresenteerd op de Pompdagen in Heino. De naam van deze week is te danken aan de dorpspomp die in het hart van het dorp staat.

Met medewerking van Henk, Adele, Roland, Will, Koos, Silvia en Jessica hebben we 2 dagen lang op de IDH-stand ons bedrijf staan promoten. Het is belangrijk om te laten zien wat IDH is en doet. We hadden verschillende folders over het bedrijf en informatie over vacatures liggen. Wie weet halen we op deze manier nog enkele nieuwe mensen binnen.

Het weer viel donderdag wat tegen, vrij veel wind en geregeld regen. De IDH ballonnen vlogen alle kanten op door de stevige wind.

Dus zaterdag geen ballonnen, die bewaren we voor volgend jaar. Zaterdag was prima. Oud medewerkers kwamen langs. We kregen zo het idee dat half Heino in het verleden vakantiewerk bij IDH heeft gedaan. Ook verschillende IDH mensen kwamen een praatje maken en een IDH T-shirt halen. Er was genoeg aanloop.

Het was een prima eerste keer. Volgend jaar doen we weer mee.

24/08/2017 Lees verder Lees verder
Bezoek uit china

Bezoek uit china

Ook dit jaar mocht IDH weer een grote groep gasten uit China verwelkomen.

Deze mensen zijn allemaal winkeliers die het merk Primavita van Triscom in hun winkels voeren.

De Primavita producten worden geproduceerd in Heino. Met veel belangstelling werden de presentaties gevolgd en werd er rondgekeken op het bedrijf.

27/03/2017 Lees verder Lees verder
Openstaande vacatures

Openstaande vacatures

IDH is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in Heino. Het is gespecialiseerd in het verwerken van melkpoeders op geavanceerde menglijnen, en het verpakken van baby- en kindervoedingen in blik- en sachet.

Gezocht: industriële schoonmaker voor 10 à 15 uur per week.

Gezocht: Productiemedewerker op de afdeling DBL/grootverpakking, 40 uur.

Gezocht: Productiemedewerker op de afdeling blik, 40 uur.

voor meer informatie: http://www.idh-heino.nl/vacatures.php

26/03/2017 Lees verder Lees verder
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer