Retail verpakken HomearrowDienstenarrowRetail verpakken

Retail verpakken

Specialists in processing food powders

Verpakken sachet

De sachetmachines zijn instelbaar om formaten variërend van 20g t/m 5.000g te produceren. De kleine sachetformaten kunnen wij ook in een zgn. string-vorm produceren. Dit zijn een aantal sachets aan elkaar, die door middel van een perforatie van elkaar losgescheurd kunnen worden.

U levert uw product bij voorkeur aan in Big Bags. Ook kunnen we eventueel uw product, volgens recept, eerst mengen en daarna verpakken. Afhankelijk van de bestemming van uw eindproduct kunnen we de sachets voorzien van verschillende begassingen (C02 en N2). De sachets worden in een omdoos gedaan en gestapeld op een pallet. Deze pallets kunnen voorzien worden van rekwikkelfolie.

Verpakken bag-in-box

Het is mogelijk de sachets in een kartonnen doosje te verpakken. Er zijn verschillende formaten mogelijk.

Verpakken blik

Wij kunnen op onze blikafdeling blikken verwerken met de volgende diameters: 99mm, 127mm, 153mm en 186.5mm. De gewichten van de afgevulde blikken liggen hierdoor tussen de 250g en 2.500g. De grondstoffen worden bij voorkeur ontvangen in Big Bags, waarna wij ze naar de gewenste verpakking ompakken. Ook hier kunnen we de blikken voorzien van verschillende begassingen om de restzuurstofgehalte te verlagen en hierdoor de houdbaarheid te verlengen. De blikken worden daarna in het gewenste aantal in een wrap-around doos verpakt. De dozen gaan weer op een pallet die wederom voorzien kan worden van rekwikkelfolie.

Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer