Industrieel verpakken HomearrowDienstenarrowIndustrieel verpakken

Industrieel verpakken

Specialists in processing food powders

Verpakken industrieel halffabrikaat in zakken

Uw product wordt gemengd, gezeefd en daarna langs een magneet van 12.000 Gauss geleid, die ervoor zorgt dat eventuele metalen uitgezeefd worden. Wij verpakken het product daarna in meerlaags papieren open-mond zakken met een pe-liner. Deze zakken worden geseald en dichtgenaaid met een crepe-band. De gesloten zakken gaan door een metaaldetector en worden voorzien worden van een inkjetcodering en/of een stikker, vervolgens worden ze automatisch op een pallet gestapeld en deze kan gewikkeld worden met rekfolie zodat uw product stofvrij en schadevrij getransporteerd kan worden.

Verpakken halffabricaten in big bags

Hier bestaat de mogelijkheid uw product te mengen en te verpakken, maar ook uw ongemengde product kan in Big Bags verpakt worden. De Big Bag - installatie is in hoogte verstelbaar zodat er verschillende soorten en hoogtes verwerkt kunnen worden. We kunnen de afgevulde Big Bag eventueel voorzien van een tophoes en/of rekwikkelfolie

Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer