Missie HomearrowOver onsarrowMissie

Missie

Specialists in processing food powders

Wij willen onze afnemers de gewenste (eind)producten bieden, precies zoals zij dat vragen. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die blijven voldoen aan de laatste eisen van onze klanten.

Wij streven ernaar producten te leveren, die op een verantwoorde manier verwerkt, verpakt en verscheept worden. Wij zijn steeds bezig met de vraag van de klant en spelen hierop in met onze producten en verwerkingssystemen. Wij willen een duurzame bijdrage leveren aan de zuivelmarkt, zodat wij nu en in de toekomst een kwalitatief perfecte partner kunnen zijn en blijven.

Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer