Vacatures HomearrowContactarrowVacatures

Vacatures

Specialists in processing food powders

Vacatures binnen IDH:

IDH is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in Heino. Het is gespecialiseerd in het verwerken van melkpoeders op geavanceerde menglijnen, en het verpakken van baby- en kindervoedingen in blik- en sachet.

 

Gezocht: industriële schoonmaker voor 10 à 15 uur per week.

We zijn op zoek naar een flexibele schoonmaker voor 10 a 15 uur per week. Taken:

 • schoonmaak van onze productielijnen van de grootverpakking
 • opvolging uitvoeren van openstaande punten van Rentokil.
 • Dit is een verantwoordelijke taak waarbij je zelfstandig moet kunnen werken. Lijkt het je wat om te werken met flexibele werktijden reageer dan per mail of brief naar mevr J. Geerligs, Zwolseweg 33, 8141 EB Heino. Mail: [email protected]/* */

   

  Gezocht: Productiemedewerker op de afdeling DBL/grootverpakking, 40 uur.

  Op onze afdeling DBL/grootverpakking zijn we opzoek naar een enthousiaste flexibele productiemedewerker die van aanpakken houdt en samen met zijn collega’s zorgt voor efficiënte productie en een werkwijze volgens de opgegeven procedures. Omdat IDH producten maakt voor verwerking in de voedingsmiddelenindustrie en kindervoedingen voor kleine consumenten is dit een verantwoordelijke taak.

  Lijkt het je wat om te werken in een klein team van enthousiaste mensen en te werken in 2 of 3 ploegen, reageer dan per mail of brief naar mevr J. Geerligs, Zwolseweg 33, 8141 EB Heino. Mail: [email protected]/* */

   

  Gezocht: Productiemedewerker op de afdeling blik, 40 uur.

  Op onze afdeling blik zijn we opzoek naar een enthousiaste flexibele productiemedewerker die, samen met het team van 5 collega’s, zorgt voor efficiënte productie en kan werken volgens de opgegeven procedures. De IDH producten zijn o.a. bestemd zijn voor babies en kleine kinderen. Dit maakt dat de inzet en motivatie van de mensen aan de bliklijn heel belangrijk is.

  Lijkt het je wat om te werken in een team van enthousiaste mensen en te werken in 3 ploegen, reageer dan per mail of brief naar mevr J. Geerligs, Zwolseweg 33, 8141 EB Heino. Mail: [email protected]/* */

  Specialists in processing food powders

  Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

  Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

  Wij zijn specialisten.

  Lees meer Lees meer