Nieuws HomearrowNieuwsarrowDBL Lijn

DBL Lijn

Specialists in processing food powders
DBL Lijn

DBL Lijn

De door IDH gedane investering van 2015 in een nieuwe menglijn speciaal voor kindervoedingen, de DBL genaamd, draait op volle toeren. We kunnen terugkijken op een traject van steeds weer optimaliseren van de ideeën over deze lijn en na de realisatie een traject van OQ’s en PQ’s . Dit heeft geresulteerd in een perfecte lijn die geheel voldoet aan onze verwachtingen. We zijn heel blij met deze aanvulling op de mogelijkheden van ons bedrijf.

18/01/2017
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer