Nieuws HomearrowNieuwsarrowStaatsbezoek & handels- missie met koningspaar naar Indonesië.

Staatsbezoek & handels- missie met koningspaar naar Indonesië.

Specialists in processing food powders
Staatsbezoek & handels- missie met koningspaar naar Indonesië.

Staatsbezoek & handels- missie met koningspaar naar Indonesië.

Triscom Holland/IDH gaat van 8 tot 13 maart op handelsmissie naar Indonesië. Deze handelsmissie loopt deels parallel aan het staatsbezoek van koning Willem Alexander en koningin Máxima. De missie is in aanwezigheid van Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat, en Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport. Ook het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit sluit aan. Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, is de zakelijk missieleider.

Op dinsdagavond 10 maart ontmoeten Willem-Alexander en Máxima in de avond deelnemers van de economische missie. Het koningspaar is bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen verschillende Indonesische en Nederlandse bedrijven.

Indonesië is een land in snelle ontwikkeling met 250 miljoen inwoners. Voor Triscom Holland/IDH is het een uitgelezen mogelijkheid om samen met ons staatshoofd en verschillende ministers dit land te bezoeken en de mogelijkheden te verkennen voor de Triscom Holland/IDH producten.

17/02/2020
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer