Nieuws HomearrowNieuwsarrowHandelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 2

Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 2

Specialists in processing food powders
Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 2

Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 2

Woensdag 11 Maart 2020

Bezoek aan KUD Cipanas Cooperative en bezoek aan boerderij van een van de leden van KUD Cipanas Cooperative

Op woensdag 11 maart bezocht de Agri en Food delegatie van de Handelsmissie Indonesïe de KUD Cipanas Cooperatie in Cipanas. De delegatie werd ontvangen met een heerlijke lunch en een presentatie. In de presentatie werd een overzicht gegeven van het aantal leden, aantal koeien en hoeveelheid melk. We keken rond in de fabriek en zagen de melkwagens van het bedrijf. De meeste melk wordt verwerkt tot yoghurtdrankjes. De rest gaat naar de grotere fabrieken van bv Friese Flag.

De verpakkingsmachine van de flesjes yoghurtdrank.

De tankwagens.

In de middag bezocht de delegatie een boerderij van een van de leden van de cooperatie. De gemiddelde boer heeft 6 koeien. Deze boer had 10 koeien.

30/03/2020
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer