Nieuws HomearrowNieuwsarrowNieuwe medewerkers gezocht!

Nieuwe medewerkers gezocht!

Specialists in processing food powders
Nieuwe medewerkers gezocht!

Nieuwe medewerkers gezocht!

IDH is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in Heino. Het is gespecialiseerd in het verwerken van melkpoeders op geavanceerde menglijnen, en het verpakken van kindervoedingen in blik- en sachet. Jaarlijks verwerken wij meer dan 40.000 ton product. Door investeringen aan de verschillende lijnen voldoen deze laatste kwaliteitseisen en zien we de vraag naar diensten van IDH toenemen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zijn we op zoek naar:

2 proces-operators

2 assistent proces-operators

2 storingsmonteurs


voor meer informatie: http://www.idh-heino.nl/vacatures.php

20/11/2015
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer