Nieuws HomearrowNieuwsarrowHandelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 1

Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 1

Specialists in processing food powders
Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 1

Handelsmissie Indonesië Triscom Holland – IDH deel 1

Dinsdag 10 maart 2020

Nederlandse Handelsreceptie en buffet met koning Willem Alexander en koningin Maxima

Op dinsdag 10 maart was er in Jakarta, ter gelegenheid van het staatsbezoek van koning Willem Alexander en Koningin Maxima een handelsreceptie & buffet. Voorafgaand hieraan was de officiële groepsfoto van de handelsmissieleden met de koning en koningin.

Na het fotomoment sprak de koning met een aantal leden in de zaal.

Hierna begaven de koning en koningin zich, samen met een Nederlandse en Indonesische minister, naar het podium voor een aantal officiële ondertekeningen van handelscontracten tussen Nederlandse en Indonesische bedrijven.

Koning Willem Alexander gaf hierna een toespraak waarin hij het belang van samenwerking tussen Nederland en Indonesie benadrukte.

Hierna werden in de zaal vragen gesteld aan verschillende bedrijven door VNO voorzitter Hans de Boer. Ook Triscom Holland-IDH kreeg vragen over de reden van deelname aan deze missie.

24/03/2020
Specialists in processing food powders

Wij bieden onze afnemers producten op specificatie. Met onze jarenlange ervaring in verpakken, mengen, ompakken en opslaan zijn wij in staat kwaliteitsproducten te leveren, die voldoen aan de laatste eisen van onze klanten. In ons eigen laboratorium wordt de kwaliteit continu getest en zijn we in staat snel te schakelen.

Bij IDH staat kwaliteit en controle hoog in het vaandel. Voor alle door ons te mengen en of te verpakken producten voeren wij continu een strenge kwaliteitsbewaking van het productieproces. Hierdoor zijn wij er van verzekerd dat onze afnemers een uitstekend product ontvangen.

Wij zijn specialisten.

Lees meer Lees meer